Wellnessruimte met zwembad, sauna, jacuzzi en Turks stoombad

Kom wellness beleven gedurende 2,5 u en laat uw lichaam en geest volledig tot rust komen. Ontspan in onze privé-sauna en Turks stoombad of neem een verfrissende duik in het verwarmd binnenzwembad terwijl u geniet van een lekker drankje, ontbijt of lunch aan onze haard. Op het buitenterras staat de Jacuzzi op u te wachten. Alles wordt naar wens voorbereid en tot in de puntjes verzorgd.

Verwarmd zwembad

In ons verwarmd binnenzwembad kan u met volle teugen relaxen en zwemmen. We zorgen voor een aangename temperatuur en een perfecte kwaliteit. Ook ’s avonds maken wij het extreem gezellig voor u met onze zwembadverlichting, een gezellige openhaard, een hapje en een drankje en zoveel meer. We bieden ook graag de mogelijkheid om privé te zwemmen in ons zwembad.

Sauna

In onze heerlijke privésauna kan u volledig tot rust komen. Een sauna zorgt niet enkel voor een ontspannen lichaam en een geest maar biedt zoveel andere voordelen. Dankzij de sauna krijgt u een mooie en gezonde huid, worden giftige stoffen uit het lichaam verwijderd, verhoogt het je weerstand en verlies je zelfs gewicht!

Jacuzzi

Geeft u de voorkeur aan jacuzzi of bubbelbad, dan vertoeft u op het buiten terras en geniet u van de gezonde buitenlucht. Door krachtige waterinjectie krijgt u een heerlijke massage en gezellige bubbels die het perfecte ontspannen gevoel geven. Wij hechten veel belang aan hygiëne en zorgen er dan ook voor dat onze jacuzzi’s steeds tot in de puntjes worden gecontroleerd en gekeurd.

Turks stoombad

Het Turks stoombad is relaxen met volle teugen: een aangename temperatuur en vochtige warmte, reiniging van de huid en een weldaad voor neus en luchtwegen. 

U kan ook genieten van
  • een gezellige relaxruimte met open haard
  • een zalige regendouche
  • water, fruitsap en vers fruit dat wij voor u klaar leggen
  • gratis slippers die u achteraf mag meenemen
  • kinderen gratis toegang tot 12 jaar
Prijzen
Per sessie van 2,5 u (2 personen)
€ 150
Per bijkomend persoon
€ 45
Per bijkomend uur
€ 40
Supplementen (per 2 personen)
Ontbijt
Ontbijt in stijl en begin de dag vol energie (1 uur extra)
€ 70
Gezellig samen
Relax met een fles wijn of cava en diverse hapjes
€ 55
Verwenarrangement
Laat je verwennen met een verrassingskoffie en dessertbordje
€ 30
Romantische sauna
Geniet van witte of rode wijn en een assortiment kazen met fruit, noten en brood ( 1 uur extra )
€ 70
Handdoeken (2 stuks)
€ 8
Badjas
€ 8
Set handdoeken en badjas
€ 10
Ontdek onze arrangementen

Wenst u deze ruimte te reserveren? Bekijk zeker ook onze andere wellness faciliteiten, massages of beauty behandelingen, u kan deze combineren naar wens. We helpen u graag!

Een afspraak?

Ons team zal u ongetwijfeld een zalige tijd bezorgen in ons wellness center. Très Jolie is al jaren een vaste waarde in Zedelgem, maar wij hebben bezoekers vanuit alle hoeken van België. Woont u in Roeselare, Torhout of misschien heeft u een weekendje Brugge geboekt? We hopen u binnenkort te ontvangen!

Contact

Très Jolie
Brugsestraat 236
8210 Zedelgem

050/842 820
info@tresjolie.be
BE36 7380 1903 7381

Openingsuren

Maandag
8u30 - 20/22u*
Dinsdag
8u30 - 20/22u*
Woensdag
Gesloten
Donderdag
8u30 - 20/22u*
Vrijdag
8u30 - 18/22u*
Zaterdag
8u30 - 18u
Zondag
Gesloten
* Wellness open tot 22u00